DOLAR 31,9679
EURO 34,6025
ALTIN 2227,886
BIST 9111,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gaziantep FK galibiyeti unuttu!

Sivasspor’a 2-1 yenilen Gaziantep FK’nin galibiyet hasreti sürüyor.

Gaziantep FK galibiyeti unuttu!
23.01.2023 13:21
A+
A-
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor’a 2-1 yenilen Gaziantep FK’nin galibiyet hasreti 9 maça yükseldi.

Son olarak ligin 10. haftasında konuk olduğu Arabam.com Konyaspor’u 1-0 mağlup eden kırmızı-siyahlı ekip, sonraki 9 karşılaşmada 3 puan sevinci yaşayamadı.

Ligin 11. haftasını maç yapmadan geçen Gaziantep temsilcisi, devam eden haftalarda ise sırayla Corendon Alanyaspor’a 2-0, Yukatel Kayserispor’a 2-1 yenildi. 14. haftada VavaCars Fatih Karagümrük ile 3-3, sonraki karşılaşmada Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlı ekip, Bitexen Giresunspor’a 2-1 mağlup olurken, Medipol Başakşehir ve İstanbulspor maçlarını 1-1’lik skorlarla tamamladı.

Süper Lig’in son 2 haftasında Fenerbahçe ve Demir Grup Sivasspor’a 2-1 yenilen Gaziantep FK’nin galibiyet hasreti de 9 maça çıktı.

İyi başlangıcını sürdüremedi

Gaziantep FK, iyi başladığı sezonda büyük bir düşüş yaşadı.

Süper Lig’in ilk 6 haftalık bölümünde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi sonunda 11 puan toplayan Gaziantep FK, 6. sırada yer aldı.

Sonraki 13 maçta bir kez kazanabilen ve 4 beraberlik alabilen kırmızı-siyahlı ekip, 6 kez mağlup oldu ve alt sıralara gerileyerek düşme korkusu yaşamaya başladı.

Ligdeki 19. maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgiyle sahadan ayrılan Gaziantep FK 19 puan toplayabildi.

Gaziantep FK, ligin 21. haftasında 28 Ocak Cumartesi günü deplasmanda MKA Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.