DOLAR 32,5778
EURO 34,7971
ALTIN 2510,544
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’dan Erce Kardeşler hamlesi

Galatasaray, Günay Güvenç transferinden vazgeçti. Sarı kırmızılılar, Hatayspor’da forma giyen Erce Kardeşler için görüşmelere başladı.

Galatasaray’dan Erce Kardeşler hamlesi
16.02.2023 12:06
A+
A-
Süper Lig ekibi Galatasaray, deprem felaketi sebebiyle ligden çekilen Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç’i kadrosuna katmak istiyordu. Sarı-kırmızılı ekibin bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye’yi sarstı. Ciddi yıkıma neden olan feci afetin ardından depremde yara alan futbol takımları mücadele ettikleri liglerden çekilme kararı aldı. Süper Lig ekibi Gaziantep de sezonun geri kalanında sahada olamayacak takımlar arasında oldu.

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK, futbolcuların formlarını koruması ve maaş yükünü hafifletmek amacıyla farklı takımlara gönderilmesi konusunu masaya yatırdı. Bu doğrultuda harekete geçen ekipler, Gaziantep temsilcisinin birçok oyuncusuna ilgi gösterdi.

GÜNEY GÜVENÇ, KASIMPAŞA’DA

Özellikle Fernando Muslera’nın sakatlığı nedeniyle ismi Galatasaray ile anılan Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç’in yeni adresi belli oldu. Günay, Kasımpaşa ile anlaşma sağladı. Öte yandan Kasımpaşa ile Gaziantep arasında yapılan anlaşmanın detayları da ortaya çıktı. Paşa’ya kiralanan Günay Güvenç’in sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayacak. Ayrıca Kasımpaşa, Günay’ın transferi için Gaziantep’e kiralama bedeli ödemeyecek.

ERCE İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sarı kırmızılılar, ligden çekilen bir diğer takım olan Hatayspor’da forma giyen Erce Kardeşler için görüşmelere başladı. Depremin ağır yıkım yarattığı kulüplerden biri de Hatayspor olmuştu. Ligden çekilme kararı alan Akdeniz ekibinin futbolcularını kiralama yoluna gitmişti. Muslera’nın sakatlanmasının ardından kaleye takviye yapmak isteyen Galatasaray Hatayspor’un kalecisi Erce Kardeşler için takımıyla transfer görüşmeleri başladı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.