DOLAR 32,5901
EURO 34,8646
ALTIN 2502,229
BIST 9683,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da forvete sürpriz aday; Patson Daka

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Leicester City’de forma giyen Patson Daka’yı gündemine aldı.

Galatasaray’da forvete sürpriz aday; Patson Daka
17.02.2023 12:12
A+
A-
Haris Seferovic’in ayrılmasından sonra ön tarafa takviye arayan Galatasaray’dan yeni bir hamle geldi.

Sarı-kırmızılılar son 5 haftada sadece 4 dakika forma giyen Patson Daka için Leicester City ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve Zambiyalı golcünün durumunu sorduğu öğrenildi.

İki sezon önce 30 milyon euroya Salzburg’tan alınan Daka için Leicester City’nin vereceği cevaba göre Galatasaray’ın teklifte bulunacağı belirtiliyor.

PATSON DAKA KİMDİR?

Patson Daka futbola ülkesinin Nchanga takımında başladı. Ardından ülkesinin bir başka ekibi Buffaloes’in yolunu tuttu.

Santrafor futbolcu ülkesinin çeşitli takımlarını terletmesinin ardından ilk olarak Avrupa’ya Avusturya’nın FC Liefering takımına transfer olarak adım attı.

Oyuncu sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti ve 2017’de Avusturya’nın önde gelen kulüplerinden RB Salzburg’un yolunu tuttu.

Burada sergilediği performansla kariyer çıkışını yakaladı ve 1 Temmuz 2021 tarihinde İngiliz ekibi Leicester ile anlaştı. Zambiyalı golcü ile son olarak ise Galatasaray ciddi bir şekilde ilgileniyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.