DOLAR 32,3606
EURO 34,6555
ALTIN 2384,617
BIST 10178,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray – Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray – Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz ve kaçak maç izlemek için ne yapmak gerekiyor. GS- Molde maçı canlı izle

Galatasaray – Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
28.08.2023 16:07
A+
A-

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi yolculuğuna devam ederken, play-off turu rövanşında Norveç’in temsilcisi Molde’yi ağırlıyor. Bu zorlu maça dair detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Karşılaşmanın Teknik Detayları

RAMS Park’ta gerçekleştirilecek olan bu heyecan dolu mücadele 22.00’de start alacak. Futbolseverler, bu kritik maçı EXXEN platformu üzerinden canlı izleyebilecekler. Polonya’dan Szymon Marciniak ise bu maçın hakemliğini üstlenecek. Yardımcı hakemler olarak ise Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik görev alacak.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Serüveni

Galatasaray, Süper Lig’de kazandığı şampiyonlukla birlikte Şampiyonlar Ligi’ne ikinci eleme turundan katıldı. Bu yolda sırasıyla Litvanya’nın Zalgiris ve Slovenya’nın Olimpija Ljubljana takımlarını geride bıraktı. Play-off turunda Norveç’in Molde takımıyla eşleşen Galatasaray, deplasmandaki ilk karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrıldı. Rövanşta da olumlu bir sonuç alarak Şampiyonlar Ligi gruplarına adını yazdırmak istiyor.

Takımların Sahaya Sürmesi Beklenen 11’ler

Galatasaray: Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Oliveira, Barış-Mertens-Kerem, Icardi

Galatasaray’dan Öne Çıkan Detaylar

  • Lucas Torreira’nın Cezası Sonlandı: Yarınki maçta Lucas Torreira sahada olacak. Molde ile oynanan ilk maçta ceza alan futbolcu, bu cezasını tamamladı ve yarınki maçta forma giyebilecek.
  • Yeni Transferler Forma Giyemeyecek: Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech, Molde karşılaşmasında sahada olamayacak. UEFA’ya sunulan liste kapsamında bu oyuncuların adları yer almadı.
  • Mauro Icardi’nin Gol Serisi: Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sezon başından itibaren attığı gollerle dikkat çekiyor. Icardi, toplamda 5 maçta 4 golle takımına önemli katkı sağladı.
  • Galatasaray’ın Imparatorluk Yürüyüşü: Sarı-kırmızılı takım, bu sezon oynadığı 7 resmi maçta yenilmedi. Bu maçlarda 5 zafer elde ederken, 2 kez beraberlikle sahadan ayrıldı. Galatasaray, bu maçlarda toplamda 12 gol attı ve sadece 4 golle sarsıldı.

Molde karşılaşması, Galatasaray için Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma adına son derece kritik bir öneme sahip. Bu nedenle futbolseverlerin bu maça olan ilgisi oldukça yüksek. Cim Bom, sahasında oynayacağı bu maçta taraftarının da desteğiyle galibiyet hedefliyor.

Son sezonun şampiyonu Galatasaray, Avrupa’nın en prestijli futbol turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup etabına adını yazdırmak için kıyasıya bir mücadele içinde.

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşısına Norveç’ten Molde’yi buldu. İlk maçta rakibini 3-2 ile geçen Galatasaray, rövanş için büyük bir avantaja sahip.

Futbolseverlerin gözü kulağı bu önemli rövanşta. Galatasaray’ın grup etabına kalmak için ihtiyacı olan sonuçlar oldukça net: bir beraberlik ya da galibiyet. Ancak tek gol farkıyla yaşanacak bir mağlubiyet, maçın uzatma dakikalarına taşınmasına neden olacak.

Devler Ligi’nde kritik bir aşamaya gelindi. Galatasaray – Molde arasında oynanacak olan bu rövanş maçının ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı büyük bir merak konusu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.