DOLAR 32,5925
EURO 34,8718
ALTIN 2501,678
BIST 9674,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Christian Atsu golü atmasa, Türkiye’den ayrılacaktı!”

Depremin ardından enkaz altında olduğu düşünülen 31 yaşındaki Ganalı futbolcu Christian Atsu için açıklama geldi.

“Christian Atsu golü atmasa, Türkiye’den ayrılacaktı!”
17.02.2023 10:51
A+
A-
Spor Toto Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor’un idari menajeri Fatih İlek, depremin ardından enkaz altında kaldığı düşünülen ve henüz ulaşılamayan Christian Atsu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“BİZİM OTEL DE YIKILDI!”

Süper Lig ekibin idari menajeri, Radyospor’a yaptığı açıklamada “Bizim kaldığımız otel de yıkıldı; ama biz çıkmayı başardık. 3 kişiydik. Otelden çıktıktan sonra, tesislere gittik. Volkan hoca (Demirel) futbolculara sahip çıktı. Sonrasında Taner Savut’u aradı. Tam net olmamakla birlikte sesini duymuş ve telefon kapanmıştı. Bu bize çok ümit vermişti. Kâbus gibi geliyor. Futbol şube sorumlusu Mehmet Güzel çok çaba sarf etti, yıkılan binada kurtarma çalışması yapılsın diye; ancak salı gününden sonra kayıt tutulamaya başlandı. Gerçek çalışma ise Çarşamba günü başladı.” diye konuştu.

“LÜTFEN YAPMAYIN!”

Sözlerien devam eden Fatih İlek “Lütfü Savaş başkanımın ailesinden çok fazla kayıp var. Buna rağmen kendisi hakkında çok ağır şeyler söyleniyor. Lütfü başkanı hadefe koymayalım. Onun da canı gidiyor. Taner Savut herkes tarafından sevilen bir insan. Lütfen Taner Savut’un ve Atsu’nun ailesini üzecek paylaşımlar yapılmasın” dedi.

“AİLESİNİN YANINA GİDECEKTİ!”

İlek, “Christian Atsu, depremden önce Gaziantep FK ile yaptığımız maçtan önce, hocaya daha çok süre almak istediğini söyledi. “Takım bulursam ayrılabilir miyim?” dedi. Volkan hoca da bu isteğini kabul etmişti. O maçta süre almadı; ama Kasımpaşa maçından sonra bileti vardı. Yurt dışına ailesinin yanına gidecekti. Kasımpaşa maçında hoca görev verdi ve Atsu çok iyi oynadı. Son saniye golünü de attı. Maçtan sonra o kadar büyük bir birliktelik oluşmuştu ki, Volkan hocanın onu kucaklaması, saha içi ve soyunma odasındaki sevinçleri gözümün önünden gitmiyor. Kader noktası burası.” dedi.

“GOLÜ ATTI, GİTMEKTEN VAZGEÇTİ”

Sözlerine devam eden Fatih İlek “Uçak bileti vardı; ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı çoşkudan sonra ‘gitmeyeyim, burada kalayım’ dedi. En mutlu olduğu günde depreme yakalandı. Akşam 23.00’te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa’ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu” şeklinde konuştu.

Bilindiği üzere, ülkemizde yaşanan deprem felaketinde enkaz altında kalan Hataysporlu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut’un için arama çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.