DOLAR 32,5871
EURO 34,7792
ALTIN 2508,92
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş’ta iki sözleşme feshi yakın

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kevin N’Koudou ve Atiba Hutchinson ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş’ta iki sözleşme feshi yakın
16.02.2023 08:36
A+
A-
Beşiktaş’ta Josef de Souza’nın ardından Atiba Hutchinson ve Kevin N’Koudou ile yollar ayrılıyor.

Siyah-beyazlı yönetim iki futbolcunun da sözleşmelerini feshetme kararı aldı. Atiba ve N’Koudou’nun kontratları sezon sonu tamamlanacaktı.

Atiba’nın Beşiktaş’tan ayrılması ile siyah beyazlı kulüpte 10 yıllık dönemin sonuna gelindi.

ATIBA’NIN 10. SEZONU

2013’te PSV Eindhoven’den transfer edilen 40 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş’ta 10. sezonunu yaşıyordu. Atiba 3 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası zaferi yaşadı.

Beşiktaş’ta 333 maça çıkan Kanadalı oyuncu, siyah beyazlı takımda en fazla forma giyen yabancı oyuncu olarak da tarihe geçti.

N’KOUDOU, TOTTENHAM’DAN GELMİŞTİ

Siyah-beyazlı takıma 2019/20 sezonunun başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’dan transfer olan Kevin N’Koudou ise 107 maçta forma giyerken 21 gol ve 9 asist kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.