DOLAR 32,4189
EURO 34,7662
ALTIN 2468,434
BIST 9814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş’ta gündem Stephan El Shaarawy

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Mısırlı oyuncu Stephan El Shaarawy’i gündemine aldı.

Beşiktaş’ta gündem Stephan El Shaarawy
16.02.2023 09:36
A+
A-
Beşiktaş, sol kanat için Roma’nın tecrübeli ismi Stephan El Shaarawy için girişimlerde bulundu. Hem İtalyan ekibiyle hem de 30 yaşındaki futbolcunun kendisiyle görüşen yönetim, kısmen olumsuz yanıt aldı.

SEZON SONUNA SARKTI

El Shaarawy için Roma pazarlığa açık olsa da Mısır asıllı İtalyan futbolcu, “Şu an ayrılmayı düşünmüyorum. Sezon sonu görüşelim” yanıtı verdi. Ancak yönetim ikna için tüm kozlarını kullanıyor. Sonuç alınmazsa yıldız futbolcuyla haziran ayı geldiğinde bir görüşme daha gerçekleştirilecek.

Kariyerinde Milan, Monaco ve Roma gibi önemli kulüpler bulunan El Shaarawy, 29 kez İtalya A Milli Takımı formasını giydi ve 6 gole imza attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.