DOLAR 32,5925
EURO 34,8718
ALTIN 2501,678
BIST 9674,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş, Brezilyalı sol beki istiyor!

Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekibi Augsburg’da forma giyen 25 yaşındaki Brezilyalı sol bek Iago’yu istedi.

Beşiktaş, Brezilyalı sol beki istiyor!
17.02.2023 10:06
A+
A-
Beşiktaş ara transfer döneminde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kış transfer döneminde Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut ve Omar Colley’i kadrosuna katan Beşiktaş, Alexandru Maxim ile de anlaşma sağladı.18 Şubat’a kadar uzatılan ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta gözler sol bek transferine çevrildi.

Son olarak Maxim ile anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Augsburg forması giyen Brezilyalı sol bek Iago’nun transferi için harekete geçti.

İTALYANLAR YAPILAN TEKLİFİ DUYURDU

Siyah-beyazlı yönetim, şimdi de gözünü sol bek transferine çevirdi. İtalyan basını, Beşiktaş’ın Bundesliga ekibi Augsburg’da forma giyen Brezilyalı sol bek Iago’yu gündemine aldığını yazdı.

Tuttomercatoweb’de yer alan haberde; Beşiktaş’ın ilk olarak Cremonese’nin sol bek Emanuele Valeri’yi gündemine aldığı ancak İtalyan ekibinin oyuncuyu takımda tutmak istemesi nedeniyle rotanın Iago’ya çevrildiği belirtildi. Bu sezon Bundesliga’da 15 maça çıkan Iago, 1 asist kaydetti.

Iago profesyonel kulüp kariyerinde 123 resmi maçta sahaya çıktı. Sport Club Internacional formasını 43 kez giyen ve 3 asist yapan Iago; Augsburg’da ise 75 maçta oynadı, 4 gol ve 12 asistlik performansla toplamda 16 gole direkt katı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.