DOLAR 32,5534
EURO 34,8553
ALTIN 2431,213
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Belçika’da Thomas Meunier şaşkınlığı!

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı Belçikalı futbolcu Thomas Meunier’in bordo-mavilileri tercih etmesi ülkesinde soru işaretleriyle karşılandı.

Belçika’da Thomas Meunier şaşkınlığı!
11.02.2024 13:12
A+
A-
Almanya’nın köklü kulübü Borussia Dortmund ile yollarını ayırdıktan sonra Trabzonspor’a imza atan Thomas Meunier, yeni takımındaki serüvenine yaptığı asistle iyi başlarken, hakkında Belçika basınında çıkan haberlerde oyuncunun bu tercihinin milli takım açısından irdelendiği görüldü.

Belçika basınında yayınlanan haberde şu satırlara yer verildi: “Thomas Meunier şaşırtıcı bir şekilde Borussia Dortmund’dan Türkiye’ye transfer oldu. Almanya’da yaklaşan Avrupa Şampiyonası var. Alman kulübü Borussia Dortmund’da ilk 11 pozisyonunda yer alan Thomas Meunier, bu kış Türk Trabzonspor’a transfer olmayı tercih etti. Avrupa Şampiyonası için şansı çok yüksek değildi ama şimdi artık daha da azaldı.”

32 yaşındaki sağ bek Gençlerbirliği ile yapılan kupa maçını uzatmaya götüren golün asistini yapmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.