DOLAR 32,5823
EURO 34,8569
ALTIN 2505,316
BIST 9678,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arda Turan’ın yeni adresi: Ümit Milli Takım

Futbolu bırakan Arda Turan’ın Ümit Milli Futbol Takımı’nın başına geçeceği iddia edildi.

Arda Turan’ın yeni adresi: Ümit Milli Takım
17.02.2023 08:51
A+
A-
Arda Turan, Ümit Milli Futbol Takımı’nın başına geçecek.

Ümit Milli Futbol Takımı’nın başında son olarak Tolunay Kafkas görev yapmıştı. Başarısız sonuçlardan sonra Kafkas, görevinden alındı ve henüz yerine yeni bir çalıştırıcı gelmedi.

TRT Spor’un haberine göre Arda Turan ile anlaşan TFF, resmi açıklamayı kısa zaman içerisinde yapacak.

“BUGÜNÜN RENGİ OLMAZ”

Galatasaray ve A Milli Takım’ın eski kaptanlarından Arda Turan, Trabzonspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Basel ile karşılaşacağı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Deprem bölgesine gideceğini söyleyen Turan, “Kalıcı çözümler için mutlaka deprem bölgesinde olacağız. Bunu Erden Timur ile de konuştuk. Oradaki çocukların sporu futbolcu sevmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Türkiye’nin Trabzonspor maçı için kenetlenmesiyle gurur duyduğunu dile getiren eski futbolcu, “Bizim ülkemizin insanının rekabeti de dostluğu da güzeldir. Bugünün rengi olmaz, bunu da herkes gösteriyor. Çok gurur verici. Ülkemin insanının güzelliğini yansıtıyor. Spor bir eğlencedir, insanları mutlu etmek için vardır.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.