DOLAR 32,5862
EURO 34,8393
ALTIN 2507,123
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Antalyaspor Bertuğ Yıldırım’ı kiraladı

Fraport TAV Antalyaspor, Hatayspor’dan forvet oyuncusu Bertuğ Yıldırım ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Antalyaspor Bertuğ Yıldırım’ı kiraladı
16.02.2023 18:01
A+
A-

Futbol kulüpleri, merkezli sonrası ligden çekilen Hatayspor’un futbolcularına talip olmaya devam ediyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, ve başta olmak üzere birçok takımın istediği Hatayaspor’un 20 yaşındaki forvet oyuncusu Bertuğ Yıldırım’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Genç golcünün, satın alma opsiyonu ise bulunmuyor. Bertuğ, bu sezon formasıyla 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

 Kulübümüz, Beşiktaş’ın profesyonel futbolcusu Emrecan Uzunhan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştır.Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

— Fraport TAV (@Antalyaspor)

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, genç oyuncu ile anlaştıklarını belirtti.

"Bugün İstanbul’dan uçağa binerek Antalya’ya gelecek ve kendisi sezon sonuna kadar kiralık olarak imza atacak. Satın alma opsiyonu bulunmuyor. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Daha önce kadromuza kaleci Helton Leite, Erdal Rakip ve Doğukan Sinik’i katmıştık. Bertuğ da geldi, Balint Szabo da gelecek."

Balint Szabo da bitti

Kırmızı-beyazlı ekip, Bertuğ Yıldırım’ın yanı sıra ekiplerinden Paksi FC forması giyen Balint Szabo ile de sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Satın alma opsiyonu bulunan Szabo’nun da bugün Antalya’ya gelmesi bekleniyor. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon 18 maçta; 2 gol atıp, 2 asist yapma başarısı gösterdi.

 Kulübümüz, Macaristan’ın Paksi FC takımından profesyonel futbolcu Bálint Szabó ile satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştır.Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

— Fraport TAV Antalyaspor (@Antalyaspor)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.