DOLAR 32,5625
EURO 34,8896
ALTIN 2430,367
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Altay Başkanı Dündar: “Takımı toparlayacağız”

Spor Toto 1’inci Lig’de üst üste 4 yenilgi alarak düşme hattına yaklaşan Altay’da başkan Ayhan Dündar, açıklamalarda bulundu.

Altay Başkanı Dündar: “Takımı toparlayacağız”
23.01.2023 14:09
A+
A-
Spor Toto 1’inci Lig’de üst üste 4 yenilgi alarak düşme hattına yaklaşan Altay’da başkan Ayhan Dündar, yeniden çıkışa geçeceklerine inandığını vurguladı.

Son olarak iç sahada 4-1’lik mağlubiyetle sonuçlanan Pendikspor müsabakasında istemedikleri bir skor aldıklarını dile getiren Başkan Dündar, “Futbolda her sonuç var. Mücadelemizden vazgeçmiş değiliz. Takımı toparlayacağız. Bireysel hatalar sıkıntı yarattı. Kırılgan bir yapı var. Eren ve Tolga ile net pozisyonları değerlendiremeyince böyle bir skor çıktı” diye konuştu.

“KÜME DÜŞME AKLIMIZIN UCUNDAN BİLE GEÇMİYOR”

Sezon başından bu yana küme düşme kaygısı yaşamadığını ifade eden Altay Başkanı Ayhan Dündar, “Küme düşme aklımızın ucundan bile geçmiyor. İkinci yarının zor olacağını biliyorduk. Tekrar içimizdeki motivasyonu sağlayıp puanlar almaya başlayacağız” mesajı verdi. Olaylı Göztepe maçında hükmen mağlup sayılmaları, ardından 3 puan silme cezası almalarının motivasyon kaybına neden olduğunu söyleyen Dündar, “Bu takım belli bir seri yakalayıp mücadelesini üst seviyeye çıkardıysa aynı motivasyon ve mücadeleyi tekrar ortaya koyacaktır. Şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

“ÖDEMELERDE SIKINTI YOK”

Altay Başkanı Ayhan Dündar, geçen hafta başta İranlı sol bek Naderi ve sağ bek Tolga ile birlikte oyunculara ödemeler yaptıklarını, bu hafta da İsveçli stoper Björkander ve Portekizli golcü Paixao’nun ödemelerini gerçekleştireceklerini belirtti. Başkan Dündar, “Oyuncu kaybetme lüksümüz yok. Takımı tutacağız, motivasyonu da yakalamamız gerekiyor. Sezona kötü başlayıp toparlanmıştık. Aynı şekilde yine çıkışa geçeceğiz. Tek handikabımız taraftarımızın cezalı olması. Onların eksikliğini hissediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.