DOLAR 32,5865
EURO 34,7979
ALTIN 2507,346
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aboubakar: “Ronaldo bana gitme dedi”

Vincent Aboubakar, Al-Nassr’dan ayrılma sürecinde Cristiano Ronaldo’nun kendisine takımda kalması yönünde telkinde bulunduğunu açıkladı.

Aboubakar: “Ronaldo bana gitme dedi”
16.02.2023 04:51
A+
A-
Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, Al-Nassr’dan ayrılık sürecinde Cristiano Ronaldo’yla yaşadığı diyalogu anlattı.

Fransız basınına konuşan Aboubakar yaptığı açıklamada Beşiktaş’a transferi öncesi Cristiano Ronaldo’yla konuştuğunu itiraf ederek, “Biraz konuştuk ve Cristiano takımda kalmamı istediğini söyledi. Ona ‘Hayır, ailevi nedenlerden dolayı ayrılmak istiyorum’ dedim.” açıklamasını yaptı.

Al-Nassr’dan ayrılmasındaki en önemli sebebin ailesine daha yakın olma isteği olduğunu belirten Kamerunlu yıldız, “Bana ailemin nerede yaşadığını sordu, Fransa’da yaşadıklarını söyledim. Bu yüzden Türkiye’ye gitmek istediğimi, bu şekilde onlara daha yakın olabileceğimi belirttim. O da bana ‘Bu daha iyi, ailen gerçekten uzağındaysa işler daha karmaşık olur’ dedi. Ben Türkiye’ye gitmeye kararlı ve istekliydim” ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki Vincent Aboubakar, üçüncü kez geldiği Beşiktaş formasıyla bu sezon 4 maçta 240 dakika süre alırken henüz fileleri havalandıramadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.