Miss Turkey 2025 birincisi Sıla Saraydemir, 73'üncü Dünya Güzellik Yarışması'nda (Miss World) Türkiye'yi temsil etmek üzere Vietnam'a gitti.

İstanbul Havalimanı'nda elinde Türk bayrağı ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Saraydemir, heyecanını ve gururunu takipçileriyle paylaştı.

Türkiye

"HEDEFİM DÜNYA"

Paylaşımında Türkiye'yi temsil etmenin gururunu yaşadığını aktaran Sıla Saraydemir, şu ifadeleri kullandı: Şimdi sıra dünya sahnesinde... Hayalini kurduğum Miss World yolculuğu için Vietnam'a doğru yola çıkıyorum. Bugün yalnızca kendi hayallerimi değil; ülkemi, kültürümü ve güzel Türkiye'mi de kalbimde taşıyorum. Şimdi önümde çok özel bir yolculuk var. Elimden gelenin en iyisini yapmaya, ülkemi gururla ve en güzel şekilde temsil etmeye hazırım. Sizi çok seviyorum Türkiye'm. Kalbim sizinle, hedefim dünya. Türkiye'm, bu yolculuk senin için.

Türkiye

22 yaşındaki Sıla Saraydemir, haziran ayında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü'nden mezun oldu. Saraydemir'in boyu ise 1.80 metre.

Türkiye

Öte yandan Sıla Saraydemir, geçmiş yılların Türkiye güzelleri; Arzum Onan ve Azra Akın'a benzerliğiyle dikkat çekmişti.