Seçilmiş CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi'ne dair açıklamalarda bulundu.

Sözcü TV'de konuşan Özel, mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ açıklamalarına yanıt verdi.

Özel, şu ifadeleri kullandı:

"Kemal Bey bayramlaşmada topladıkları kalabalığa hitap ederken bir FETÖ iması yaptı. Cevabı Balyoz mağduru, Ergenekon, askeri casusluk mağdurları 'Herkese FETÖ’cü diyebilirsiniz ama Özgür Özel ve arkadaşlarına diyemezsiniz. FETÖ'nün en acımasız günlerinde yanımızda onlar duruyordu' diye verdiler. 

Şimdi yok FETÖ’cü YouTuberlar... YouTube'da yayın yapanların neredeyse tamamı Kemal Bey'in karşısında. Bunların yüzde 99'u normal, bağımsızken, içinde yüzde 1-2 oranında yurt dışından yayın yapan varsa, o da böyle bir değerlendirme yaptıysa bu bana destek, benimle ilişki olarak değerlendirilebilir mi? Ona bakarsanız yıllarca Kemal Bey'e bu suçlamayı AK Parti yöneltiyordu. Yıllarca kendisine yapılan bu ithamı dönüp bana mı yapacakmış? Darbe gecesi burada net duran, darbe sonrası süreçte de FETÖ’cülerin hedefi olan, saldırısına uğramış birisine bu attıkları çamur yapışmaz. Üstüne yapışan varsa kendini sorgulayacak."

AYRINTILAR GELİYOR...