Muğla'nın Datça ilçesi, Yılmazlar Ortaokulu'nun ev sahipliği yaptığı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'na ev sahipliği yaptı. Okul bahçesinde düzenlenen fuarda, öğrencilerin büyük bir emekle hazırladığı özgün projeler ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.
Açılışa, Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Belediye Başkanı Aytaç Kurt, Garnizon Komutanı Binbaşı Ersan Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Oğuz Kapusuz ve İlçe Emniyet Müdürü Dursun Turan gibi önemli isimler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ve Şube Müdürü Emre Birgül de öğrencilerin heyecanını paylaşarak fuarın açılışında yerlerini aldılar.
Okul Müdürü Figen Çilingir, proje yürütücüsü Ali Ergen, öğretmenler ve öğrencilerin yoğun çabasıyla hayata geçirilen bilim fuarı, yarın sona erecek.




