Malatya'nın Kale ilçesinde yer alan Karakaya Baraj Gölü, öğrencilere unutulmaz bir kano deneyimi sundu. İnönü Üniversitesi ve Kale Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, gençlerin su sporlarıyla buluşmasını sağladı.
Etkinlik kapsamında, İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdürlüğü'nden Murat Gökhan ve Kale Belediyesi Gençlik Merkezi Sorumlusu Serdar Koca, katılımcı öğrencilere kano kullanımı ve temel kano sporları hakkında detaylı bilgiler verdi. İnönü Üniversitesi Su Sporları Merkezi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 40 öğrencinin katıldığı kano etkinliği, 4 saat sürdü.
Karakaya Baraj Gölü'nün muhteşem manzarasında kano yapma fırsatı bulan öğrencilere, etkinliğin ardından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Düzenlenen programa Kale Belediye Başkanı İhsan Özbay, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.




