DOLAR 32,581
EURO 34,8195
ALTIN 2412,354
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü şarkıcı milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor!

Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile altı ay önce dünyaevine girmişti. Düğünden sonra satın aldıkları yeni malikanelerine taşınan çiftten ünlü şarkıcının; film odası, havuzu ve jakuzisi bulunan evini satmak istediği ortaya çıktı. Malikaneyi ‘gizli’ bir şekilde satışa çıkaran Spears’ın, neden taşınmak istediği de ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor!
24.01.2023 11:06
A+
A-

5 yıl aşk yaşamalarının ardından geçtiğimiz sene spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile nişanlanan Britney Spears, sonunda ‘mutlu sonuna’ kavuşmuştu. Pop yıldızı, 10 Haziran gecesi California’daki malikanesinin arka bahçesinde Asghari ile evlenmişti.

YENİ BİR MALİKANE SATIN ALDI

Düğünün ardından Britney Spears ve eşi Sam Asghari’nin, Los Angeles bölgesinde yeni bir eve taşınacakları ortaya çıkmıştı. TMZ’nin haberine göre; ünlü popçu ve oyuncu, California’da devasa bir malikane satın almıştı.

blank

Yeni evli çift, hiç vakit kaybetmeden taşınma sürecini de malikaneyi satın aldıkları aynı gün başlatmıştı. 60 milyon dolarlık bir servete sahip olan Spears’ın, malikaneye yaklaşık 12 milyon dolar ödediği de bildirilmişti.

blank

ESKİ EŞİNİN EVİNE YAKIN

İkilinin oldukça geniş bir alana sahip yeni evi; Spears’ın 2004-2007 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Kevin Federline’ın, oğulları Sean ve Jayden ile yaşadığı evine de oldukça yakındı.

TMZ’ye konuşan bir kaynak, Federline’ın eski eşine bu kadar yakın yaşamakla ilgili düşüncelerini de aktarmıştı:

Kevin, Britney’nin taşınmayı karşılayabileceği tüm mahalleler arasında kendi mahallesini seçmesine şaşırdı. Ama onuç olarak Kevin’ın huzur ve sükuneti istila edilmediği sürece sorun yok.

blank

FİLM ODASI, HAVUZU VE JAKUZİSİ VAR

Büyük bir mutfağı ve dev ekranda film geceleri geçirebilecekleri bir film odası olduğu bildirilen ev, yalnızca hediye paketlemeye ayrılmış alışılmadık bir odaya da sahipti.

Bunların yanında malikanede büyük bir havuz ve su kaydırağı ile tamamlanan, birkaç çeşme ile dekore edilmiş geniş bir arka bahçe var. Ayrıca havuza bağlı bir adet de jakuzi bulunuyordu. Yıldız ismin yatak odası ise muazzam bir gömme dolap ve güzel bir fayanslı banyo içeriyordu.

blank

Britney ve Sam, başlangıçta 15.5 milyon doların biraz altında bir fiyatla listelenen evi, istenilenden daha uygun bir fiyata almıştı.

ALTI AY SONRA SATIŞA ÇIKARDI

Tüm bunların ardından Britney Spears’ın almadan önce Justin ve Hailey Bieber’a ait olan malikanesini satışa çıkardığı bildirildi.

blank

TMZ’nin haberine göre; Malikaneyi ‘gizli’ bir şekilde satışa çıkaran ünlü isimin, bunu özel hayatını koruma amacıyla yaptığını aktardı. Böyleced ‘piyasa dışı’ olarak satışa çıkan eve, malikaneyi gezmek isteyen potansiyel alıcılar gelemeyecek.

EN KISA SÜREDE ELDEN ÇIKARMAK İSTİYOR

Şarkıcının evi almak isteyenlerin başvurularını değerlendirdiği ve malikaneyi satmak için 12 milyon dolar istediği de aktarıldı. Spears’ın malikanesini en kısa zamanda elden çıkarmak istediği söyleniyor.

blank

Britney’nin Calabasas’ta mutlu olmamasının sebebi ise malikanenin ‘çok büyük’ olması ve özel hayatında istediği gizliliği sağlayamaması olarak açıklandı.

blank

ESKİ EVİNE GERİ DÖNEBİLİR

Ünlü isim, yeni evine taşınmadan önce Thousand Oaks’ta yaşıyordu. Yeni bir ev almayı düşünüp düşünmediği bilinmeyen şarkıcının, tekrar eski evine dönmesi de ihtimaller arasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.