DOLAR 32,5556
EURO 34,8715
ALTIN 2430,477
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü popçu yedi yıl aranın ardından Türkiye’ye döndü!

‘Aramazsan Arama’, ‘Tabir-i Caizse’ ve ‘Dön Çarem’ gibi şarkılarla bir döneme damga vuran popçu Gökhan Özen, yedi yıl aradan sonra Amerika’dan Türkiye’ye döndü. Geçtiğimiz gün Bebek’te kameralara yansıyan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ünlü popçu yedi yıl aranın ardından Türkiye’ye döndü!
23.08.2023 08:36
A+
A-

Gökhan Özen, geçtiğimiz akşam Bebek’te görüntülendi. Uzun süredir Amerika’da yaşayan Özen, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Yedi sene sonra Türkiye’ye dönen ve ilk kez İstanbul Kuruçeşme Açıkhava’da konser vermeye hazırlanan Özen, şu ifadeleri kullandı:

Çok mutluyum. Yedi sene burada değildim ama müziğim buradaydı. 2.5 sene önce bir albüm çıkartmıştım ‘Firardayım’ diye. O da yine listelerde haftalarca kaldı. O bakımdan ben yokken bile müziğim buradaydı. Bu süreçte Türkiye’ye çok gittim geldim. Konser vermiyordum. Son iki senedir sevenlerimin yazdığı mesajları Amerika’da okurken çok duygulandım ve konser vermeye karar verdim. Yıllar geçtikçe seyircim ile olan sevgi azalması lazım iken daha da çok arttı. Gözlerim çok doldu mesajları okurken. Sonrasında sevenlerim için konser vermek niyeti ile geldim.

blank

“TEMELLİ GİTMEDİM ASLINDA”

Özen, muhabirlerin “Büyük bir pop stardınız. Türkiye’de bütün şarkılarınız çok seviliyordu. Neden bırakıp gittiniz peki?” sorusuna; “Temelli gitmedim aslında. Amerika’ya gidiş sebebim Amerika’da bir plak şirketi kurmaktı. İngilizce şarkılar yazabilmekti ve bu yazdığım İngilizce şarkıları dünyaya paylaşabilmekti. Müzik sorun değildi benim için ama söz yazmaya gelince burada yazdığım derin şarkılar gibi oranın da kültürünü, sokak stilini öğrenip İngilizce şarkılar yazmak içindi” dedi ve ekledi:

İngilizcem de çok gelişti. Şu an yazdığım İngilizce şarkılar da tıpkı Türkçe yazdığım şarkılar kadar derin. Plak şirketimden dünya yıldızı çıkartmak için gittim. Türkiye’de üstüne koyacağım başka bir şey kalmadığını düşündüm. Albümlerim milyonlar sattı, sevenlerim ile buluştum. Birçok konser verdim. Bu sebeple gittim Amerika’ya. Şimdi döndüm ama yine temelli dönmedim. Uzun süre burada kalıp Türkiye turnemi tamamlayana kadar kalacağım. Sevenlerim ‘Artık biz sana doyduk. Özlemimizi giderdik’ diyene kadar birkaç ay burada kalacağım.

blank

“3 SAATLİK SAHNE HAZIRLADIK”

Vereceği Kuruçeşme konseri hakkında da konuşan şarkıcı, “Sevenlerimin heyecanı ve sevgisi bana da yansıyor. 28 şarkılık bir repertuvar hazırladık. Yaklaşık 3 saatlik bir sahne hazırladık. Kendi şarkılarımın dışında sevdiğim Türkçe pop şarkılar da okuyacağım. Aslında benim için en önemli şey sahneye ayak basıp sevenlerim ile göz göze gelebilmek. Kuruçeşme konseri ardından Türkiye’yi il il gezen bir turnemiz olacak. Çok mesajlar geliyordu ülkenin her yerinden, bekledikleri konser maratonu şimdi başlıyor işte” ifadelerini kullandı.

blank

“BABA OLARAK NE YAPMAM GEREKİYORSA ONU YAPTIM”

“Son olarak Gökhan Bey, ailevi bazı meseleler basına yansıdı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusunu cevaplayan Gökhan Özen, şöyle konuştu:

Aslında çok bir şey söylemek istemiyorum. Türkiye’ye kariyer odaklı geldim. Bu yüzden bu konular ile ne kamuoyunu ne de basın mensuplarını meşgul etmek istemiyorum. Evet yaşandı bazı şeyler. Ben de çocuklarını görme çabasında olan bir baba olarak ne yapmam gerekiyorsa onu yaptım o dönem. Açtığım davalar da devam ediyor. Sonuçta ne yaşanmış olursa olsun karşımda çocuklarımın annesi var. O yüzden bu konulara çok fazla girmek istemiyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.