DOLAR 32,4245
EURO 34,5109
ALTIN 2443,426
BIST 9707,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Travis Barker, Kourtney Kardashian’ın gözlerinin dövmesini yaptırdı!

Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz Mayıs ayında üçüncü ve son düğünlerini yapmıştı. Şimdilerde mutlu evlilikleri devam eden çiftten Barker, eşinin gözlerinin dövmesini yaptırarak; hayranlarını şaşırttı.

Travis Barker, Kourtney Kardashian’ın gözlerinin dövmesini yaptırdı!
24.01.2023 15:21
A+
A-

Kardashian-Jenner kardeşlerin ‘en sakin’ bireyi olarak gösterilen ve özel hayatını geri planda yaşamayı tercih eden Kourtney Kardashian (43), uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker (46) ile geçtiğimiz yıl şubat ayında aşk yaşamaya başlamıştı.

Blink-182 isimli müzik grubunun davulcusu olarak şöhrete kavuşan Barker, Kourtney’e ekim ayında California’nın Montecito kentindeki kumsalda özel bir dekorasyon yaptırarak, kırmızı güller ve beyaz mumların arasında evlilik teklif etmişti. Müzisyen aşkına “Evet!” yanıtını veren Kardashian’ın bu özel gününden kareleri kardeşi Kim Kardashian, sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

blank

ÜÇ KEZ EVLENDİLER!

İkili sonrasında Las Vegas’taki MDM Arena’da gerçekleşen 64’üncü Grammy Ödülleri törenine katılmış ve törenin bitiminden sonra şapele gidip hayatlarını birleştirmişti. Ancak Kardashian ve Barker’ın resmi olarak evlenmediği ortaya çıkmıştı.

blank

Ünlü çift, geçtiğimiz Mayıs ayında ise Santa Barbara’da resmen evlenmişti. İkili, arkasında ‘yeni evli’ yazan eski model üstü açık siyah bir arabayla törenden sonra kutlama yerine geçmişti. Kourtney Kardashian’ın, törenin ardından saçına duvak takması da dikkatlerden kaçmamıştı.

AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI

Kourtney Kardashian ve Travis Barker, üçüncü ve en gösterişli düğünlerini İtalya’nın Portofino kentindeki bir şatoda gerçekleştirmişti. Kourtney’in annesi Kris Jenner ve kardeşleri Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner ve Kylie Jenner da bu mutlu gününde Kourtney Kardashian’ı yalnız bırakmamıştı.

blank

YENİ DÖVMESİNİ GÖSTERDİ

Tüm bunların ardından Blink-182 davulcusu Travis Barker, hafta sonu Instagram üzerinden eşi Kourtney Kardashian’ın gözlerinin dövmesini yaptırdığını paylaştı. 47 yaşındaki Barker, paylaştığı karelerin altına, “Merhaba” notunu düştü.

Kourtney de bu fotoğrafı Instagram sayfasının hikayeler bölümünden emojiyle birlikte paylaşarak, dövmedeki gözlerin gerçekten de ona ait olduğunu doğruladı.

blank

Takipçileri, ünlü isme; “Bu ilişkiye anlam veremiyorum”, “Kourtney’den çok Kim Kardashian’ın gözlerine benziyor” ve “Bugünlük bu kadar internet yeter” şeklinde binlerce yorum yaptı.

blank

DAHA ÖNCE DE YAPTIRMIŞTI

PageSix’te yer alan habere göre; Barker, 2021’de ilk kez reality şov yıldızı ile aşk yaşamaya başladığında, Kardashian’ın adını göğsüne yazdırmış, ardından da koluna “Seni seviyorum” yazan bir başka dövme yaptırmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.