DOLAR 32,4252
EURO 34,5237
ALTIN 2448,37
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘O zaman 20’lerimin sonundaydım’

‘Şeytan Ayrıntıda Gizlidir’ (2004) ve ‘Aşka Sürgün’ (2005) dizilerinde rol alan Fırat Tanış ve Ali Sürmeli, yıllar sonra sette bir araya geldi. Tanış, o anların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

‘O zaman 20’lerimin sonundaydım’
24.01.2023 10:36
A+
A-

Fırat Tanış, yeni dizisinde Ali Sürmeli ile kamera karşısına geçti. Dostluklarının 2000’li yılların başına dayandığını belirten ünlü oyuncu, rol aldıkları diziden bir görüntü ile eski günleri yâd etti.

Sosyal medyada takipçilerini yıllar öncesine götüren götüren 47 yaşındaki oyuncu, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

Kuşkusuz Türkiye’nin en iyi aktörlerinden Ali abim. ‘Aktör’ gibi durmayan aktörlere de zaafım var. 2000’lerin başında bindiğimiz araçla yola devam. O zaman 20’lerimin sonundaydım, (zihnen) 4 yaşımda varım şimdi.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.