DOLAR 32,5556
EURO 34,8715
ALTIN 2430,477
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ezgi Mola’nın karnı burnunda! ‘Hamilelik bir kadına bu kadar mı yakışır?’

8 Mayıs’ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı’nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Mola, sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.

Ezgi Mola’nın karnı burnunda! ‘Hamilelik bir kadına bu kadar mı yakışır?’
23.08.2023 09:06
A+
A-

Yaklaşık dört yıldır aşk yaşayan Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs’ta evlenmişti. Mola’nın nikâh şahidi meslektaşı ve yakın arkadaşı Enis Arıkan, Aksakallı’nın şahidi ise eski futbolcu Sinan Engin olmuştu.

Ezgi Mola, yakın çevresinin katıldığı sade bir törenle dünyaevine girmesinden günler sonra bebek beklediğini duyurmuştu.

blank

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADILAR

Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde arkadaşları Enis Arıkan’ın İzmir Alaçatı’da düzenlediği bir partiyle erkek bebek beklediklerini açıklamıştı.

Mutlu gününde Mola, “Bizim için cinsiyet o kadar önemli değil. Sağlıklı gelsin yeter, çok şükür her şey yolunda da gidiyor. Bizde bir anı olsun” demişti. Aksaklı da, “Şimdiye kadar hep kız tahmin ettim. Ezgi de hep erkek diyordu. Bizim için sağlıklı gelsin yeter” diye konuşmuştu.

blank

KARNI BURNUNDA!

İlk kez anne olmak için gün sayan 40 yaşındaki Ezgi Mola, son olarak 6.3 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda büyüyen karnını gözler önüne serdi.

blank

Ünlü ismin “Beni hatırladın mı?” notuyla yayınladığı kareler, kısa sürede 398 bin beğeniye ulaştı.

blank

Takipçileri, Mola’ya; “Çok güzel bir anne olacaksın”, “Allah ananla babalı büyütsün” ve “Bir kadına hamilelik bu kadar mı yakışır?” gibi 5 bine yakın yorum yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.