DOLAR 32,5371
EURO 34,8964
ALTIN 2428,597
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Editör’ün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Konforlu adım Lumberjack’in kürk detaylı bot modelleri, şık görünümünün yanı sıra yumuşacık taban yapısıyla adımlara konfor katacak, hem sportif hem casual kombinlerin en dinamik eşlikçisi oluyor. Esnek taban yapısıyla hareket etmeyi …

Editör’ün seçtikleri
21.01.2023 07:57
A+
A-

LALE DANIŞMAN- Konforlu adım

blank

Lumberjack’in kürk detaylı bot modelleri, şık görünümünün yanı sıra yumuşacık taban yapısıyla adımlara konfor katacak, hem sportif hem casual kombinlerin en dinamik eşlikçisi oluyor. Esnek taban yapısıyla hareket etmeyi seven kadınların hayatına maksimum enerji katan seçkiler, güçlendirilmiş tabanıyla çamur, su ve toprak yüzeylerde rahat yürüyüş imkanı sağlıyor.

Şeker tadında!

blank

Victoria’s Secret’ın popüler koleksiyonlarından Tease’in sınırlı sayıda üretilen yeni kokusu Tease Sugar Fleur ile adeta pembe bir şekerleme dünyasında kaybolacaksınız. İlk sıktığınızda taze ve mayhoş Pink Lady elmasının kokusuyla enerji dolarken yasemin tomurcuklarının bubblegum aromalı pembe ve sıcak bir karamele batırılmış kokusu başınızı döndürecek.

Renkli iş birliği

blank

Givenchy ve Disney’in ay ve Disney’in 100’üncü yıl kutlamaları için tasarladığı, ‘Şanslı Tavşan Oswald’in başrolde olduğu, sınırlı sayıda üretilen ‘Disney x Givenchy Kapsül Koleksiyonu’, Beymen İstinyepark’ta exclusive olarak modaseverlerle buluşuyor. Walt Disney ve stüdyosundaki sanatçılar tarafından yaratılan Oswald, karakter animasyonu tarihinde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Her tarza uygun

blank

Uzun soluklu ders yılının ilk yarısını geride bırakan öğrenciler tarzlarına uygun karne hediyesini Boyner’de bulabilir. Renkli çanta ve aksesuarlar, rahatlığın ön planda olduğu jogger pantolonlar, spor yelekler ve eğlenceli sneaker’lar öğrencilerin tatil sevincine ortak oluyor.

Kolajen dopingi

blank

‘Şişedeki dolgu’ olarak tanımlanan D’Poir Beaute Collagen Serum, doğal vitaminlerle zenginleştirilmiş ve hyalüronik asitle güçlendirilmiş içeriğiyle dolgun ve sıkı bir cilt hayali kuranlar için tasarlandı. Cildinizde yaşa bağlı olarak meydana gelen elastikiyet kaybı ve ince çizgilere karşı etkili ürün, içeriğindeki bitkisel kolajen ve duvar sarmaşığı, karabuğday ve at kestanesi gibi bitki özleriyle cilt yapısını güçlendirerek, canlılık veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.