DOLAR 32,548
EURO 34,88
ALTIN 2428,849
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cansel Elçin: Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir

Oyuncu Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medya hesaplarından mutlu giden evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı.

Cansel Elçin: Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir
23.08.2023 10:24
A+
A-

Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat 2010’da ‘Gönülçelen’de oynarken tanışmış, 2017’de aşk yaşamaya başlamıştı. 2020’de de evlenmişlerdi.

“BİRLİKTEYKEN HİÇ SIKILMIYORUZ”

14 Şubat Sevgililer Günü için L’Officiel dergisine röportaj veren Cansel Elçin, şu ifadeleri kullanmıştı:

Ortak hobimiz o kadar çok ki, başkaları ‘Ne kadar sıkıcılar, yapışık yaşıyorlar’ diye düşünebilir. Ama biz birlikteyken hiç sıkılmıyoruz. Ayrıca birçok konuda farklı düşünüyoruz, bazen nasıl anlaşıyoruz şaşırıyorum. Sağlığımız olduğu sürece aşk hep önceliğimiz, hayatımızın ilk sırasında yer alacak. Tuğçe ile her konuda tartışırız; yemek yaparken, film izlerken, seyahat ederken. Ama sonunda ortak karara varırız. Yaşam, fazla ciddiye almak için çok kısa. Tuğçe olmasaydı hayata tutunamazdım. Çünkü en zor dönemimde geldi bana. Elimi tutup beni karanlıktan aydınlığa çıkardı. En büyük ortak noktamız; duygularımızla hareket etmek.

blank

ROMANTİK KUTLAMA

Çift, üçüncü evlilik yıl dönümlerini Instagram’da art arda paylaştıkları fotoğraflarla kutladılar. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı:

blank

“SENİ HER ZAMAN SEVECEĞİM”

“Seni çok seviyorum aşkım . Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir. Hem kötü günlerimizde hem iyi günlerimizde birbirimize yaslanarak daha güzel bir dünyamız olsun hep . Seni her zaman seveceğim ve mutlu etmek için elimden geleni yapacağım. Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun.”

blank

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.