DOLAR 32,5894
EURO 34,8099
ALTIN 2420,401
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burcu Kara’nın uyku isyanı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz ay ikinci çocuğunu kucağına almıştı. Ünlü oyuncu, oğlu Can kucağında uyurken çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı. Uykusuz gecelerini anlatan ünlü oyuncunun halleri gündem oldu.

Burcu Kara’nın uyku isyanı
24.01.2023 09:06
A+
A-

42 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kara, 2016 yılında yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncu, 2017’de Ali adını verdiği oğlunu kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü çift, önceki aylarda ikinci bebeklerini beklediklerini de açıklamıştı.

blank

OĞLUNA KAVUŞTU

Burcu Kara-Fırat Parlak çifti, geçtiğimiz ay heyecanla bekledikleri bebeklerine kavuştu. Bir erkek çocuk sahibi daha olan Kara, Can ismini verdikleri oğlunun ayağını tuttuğu bir kareyi; “Can’ımız geldi” mesajıyla 882 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

blank

Sevenleri, Burcu Kara’nın fotoğrafına; “Hoş geldin Can. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün. Upuzun bir ömrü olsun”, “Maşallah Can’a. Hoş geldin bebek, sefalar getirdin” ve “Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin” gibi yorumlar yaptı.

Zaman zaman annelik tecrübelerini sosyal medyadan yayınlayan oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

“ANNESİNİ VE BABASINI HİÇ UYUTMAYAN KİMDİR?”

Burcu Kara, uykusuz gecelerinden söz etti. Can ile birlikte çekilen videosunu sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, “Gündüz sürekli uyuyup, gece hiç uyumayan, annesini ve babasını hiç uyutmayan kimdir? Bilin bakalım…” ifadelerini kullandı.

blank

“SIKINTILI BİR SÜREÇ OLDU”

Burcu Kara-Fırat Parlak çifti, geçtiğimiz haftalarda oğullarıyla birlikte hastane çıkışında objektiflere yansımıştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kara, “Çok büyük bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin. Biz bunu ikinci kez yaşıyoruz. Biraz sıkıntılı zor bir süreç oldu bizim için ama çok şükür sağlıklı eve gidiyoruz. Ağabeyi de çok heyecanlı o da çok mutlu kardeşinin taklidini yapıyor çok mutlu oldu” demişti.

blank

“HER ŞEY YOLUNDA”

42 yaşındaki oyuncu, oğlunun 3.5 kilo doğduğunu belirtirken bazı sıkıntılar yaşadığını söylemişti. Burcu Kara, “Bazı sorunlar yaşadık ama halloldu. Şükür; her şey yolunda” ifadelerini kullanmıştı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.