Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde Kaymakam Enver Özderin, ilçe halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Koray Toska ile birlikte Kaynarca beldesindeki Ayşe Ulaş ve ailesini evlerinde ziyaret eden Özderin, aile bireyleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.
Öte yandan, Kırklareli'nin Vize ilçesinde ise öğrenci servislerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği ve Okul Servis Araçları Yönetmeliği çerçevesinde öğrenci servislerini titizlikle inceledi.
Denetimler kapsamında, servis araçlarının öğrenci taşıma izin ve belgeleri kontrol edilirken, öğrencilerin güvenliği açısından alınan tedbirler de gözden geçirildi. Ekipler, denetimlerin ardından sürücülere trafik kuralları ve dikkat edilmesi gereken hususları içeren bilgilendirici broşürler dağıttı.




