DOLAR 32,5489
EURO 34,8471
ALTIN 2428,118
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kemalpaşa’da emekçi kadınlara destek

Kemalpaşa Kadın Üretici Pazarı Kemalpaşa Belediyesi himayesinde kuruldu

Kemalpaşa’da emekçi kadınlara destek
23.08.2023 11:45
A+
A-

Kemalpaşa Kadın Üretici Pazarı Kemalpaşa Belediyesi himayesinde kuruldu

Kemalpaşa Belediyesi tarafından yerel üretici kadınların ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla Rekreasyon Alanı’nda kurulan Kadın Üretici Pazarı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kemalpaşa’da kadınlar evlerinde üretmiş oldukları el emeği ürünlerini Kemalpaşa Kadın Üretici Pazarı’nda satarak, hem aile bütçesine katkıda bulunuyor, hem de sosyal hayata entegre oluyor. Ürünlerini satacak sağlıklı bir ortam bulamayan, sayısı 100’ü aşkın üretici kadın, Kemalpaşa Belediyesi’nin hayata geçirdiği bu proje ile ürünlerini kazanca dönüştürüyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın talimatı ile 2019 yılında kurulan ve kadınlara sosyal,  hukuksal ve psikolojik destekler sağlayan Kadın Danışma Merkezi çatısı altında yürütülen çalışma halktan beğeni topluyor.

‘ÖNEMLİ BİR FIRSAT’

Yerel üreticilerin daima yanında olduklarını ifade eden Başkan Rıdvan Karakayalı, ’’Göreve geldikten sonra kurmuş olduğumuz Kadın Danışma Merkezi’nin çatısı altında Kemalpaşalı kadınlarımızın tüm sorunlarına yanıt verdik ve her alanda yanlarında olduk. Kadın Üretici Pazarı da emekçi, üretken kadınlarımızın üretmiş oldukları ürünleri değerlendirmeleri için önemli bir fırsat oldu. Pazarın devamını ve sürekliliğini diliyorum. Kadınların emeği ile Kemalpaşa’mız daha da güzelleşecek.’’ İfadelerine yer verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.