Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde trafikte çıkan bıçaklı kavgada 43 yaşındaki İsmail İri hayatını kaybetti.

Olay, Karaman Mahallesi Dumlupınar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ç.E. ile trafikte karşılaşan İsmail İri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Ç.E., İri'yi bıçakla yaraladı.

Ağır yaralanan İsmail İri, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İri, yaşamını yitirdi.

Olay yerinden kaçan şüpheli Ç.E. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Ç.E.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği öğrenildi.