Liverpool ile sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü futbolcu Mohamed Salah'ın transferini tamamlamaya çok yaklaşan Beşiktaş, Mısırlı oyuncunun menajerinden gelen ek talepler üzerine yeni bir yol haritası belirledi.

Siyah beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı, Salah transferinde yaşanan son durumu dün açıklamış ve "Medyada Salah'la anlaştığımız haberi çıkar çıkmaz oyuncunun menajeri, mali taleplerini gündeme getirdi ve komisyonunu inanılmaz rakamlara çıkardı. Bu oran yaklaşık yüzde 35'e ulaştı. Bizim açımızdan böyle bir yüzde kesinlikle kabul edilemez. Salah'ın bu rakamlardan haberi olduğunu zannetmiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

34 yaşındaki futbolcuya yıllık toplam 12 milyon Euro'dan 2 sezonluk sözleşme öneren ve prensipte anlaşan siyah beyazlılar, Salah'ın temsilcisi Ramy Abbas'ın ek komisyon talebi üzerine kararlı bir duruş sergiledi.

Salah ile yüz yüze görüşülecek

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; 5-6 milyon Euro'yu bulan ek maliyet artışını kabul etmeyen siyah beyazlılar, Başkan Adalı'nın "Bu rakamlardan haberi olduğunu zannetmiyoruz" dediği Mohamed Salah ile bire bir görüşme yaparak sorunu aşmaya çalışacak. Beşiktaş'ta şimdi gözler Salah'tan gelecek yanıtta.