DOLAR 32,3565
EURO 34,4292
ALTIN 2437,833
BIST 9814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Davraz Kayak Merkezi’nde yaklaşık 1000 araç yolda mahsur kaldı

Isparta’daki Davraz Kayak Merkezi’nde yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan günübirlikçileri kurtarma çalışması başlatıldı. Yaklaşık 1000 aracın yolda mahsur kaldığı öğrenildi.

Davraz Kayak Merkezi’nde yaklaşık 1000 araç yolda mahsur kaldı
06.02.2023 03:01
A+
A-

Hafta sonu kayak için merkeze giden ve akşam saatlerinde dönüşe geçen bazı tatilciler, etkisi artıran kar yağışından dolayı yol kapanınca araçlarında mahsur kaldı.

Yolun kapalı olduğunu öğrenen bazı tatilciler de tesiste beklemeye başladı.

Büyükhacılar mevkisinden kayak merkezine kadar maddi hasarlı kazalar ve kar nedeniyle yolun tıkalı olduğu, yaklaşık 1000 aracın yolda mahsur kaldığı öğrenildi.

Ekipler mahsur kalanlara kumanya dağıttı

Mahsur bazı kişiler, sosyal medyadan görüntü ve fotoğraf paylaşımında bulunarak yardım istedi. AFAD’dan alınan bilgiye göre, sosyal medyada paylaşılan bir otobüsteki Rus uyruklu öğrenciler araçtan tahliye edildi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine Valiliği koordinasyonunda AFAD, İl Özel İdaresi ile bazı sivil toplum kuruluşları mahsur kalanları kurtarmak için kapsamlı çalışma başlattı.

Ayrıca Isparta Valisi Baruş da çalışmaları yerinde denetmek için bölgeye gitti, ekipleri de araçlarında bekleyen vatandaşlara kumanya dağıtmaya başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.