TÜMOSAN Konyaspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Camgöz, transfer etmek için Premier Lig'de ve Dünya Kupası'nda forma giymiş oyuncularla görüştüklerini söyledi. Camgöz, Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen toplantıda, geçen sezon Türkiye Kupası'nda final oynayarak başarılı sayılabilecek bir yılı geride bıraktıklarını dile getirdi.
"YERLİ VE YABANCI OYUNCULARLA GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"
Yeni sezonda daha güçlü bir Konyaspor oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Camgöz, teknik direktör İlhan Palut ile tam uyum içinde transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.
Camgöz, Konyaspor'un üç kulvarda mücadele edeceğine değinerek şöyle konuştu:
"Transferi bitirdiğimizde en iyi kadroyu kuracağız. Taraftarımızın da buna teveccüh gösterip tribünlere geleceğini düşünüyorum. Yıldız diye transfer yapmayacağız ama gönderirken uğraşacağımız transferler yapmak istemediğimiz için süreç uzuyor. Yerli ve yabancı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Konyaspor'u yukarı taşıyacak transferleri en kısa sürede tamamlayacağız. Görüştüğümüz oyuncular arasında Premier Lig'den ve Dünya Kupası'nda forma giymiş oyuncular bulunuyor. Bu hafta içinde en az iki transferi sonuçlandırmayı hedefliyoruz."

"TRABZONSPOR VE BAŞAKŞEHİR'DEN TEKLİF GELDİ"
Camgöz, takım kaptanı Adil Demirbağ'ın transfer durumuna ilişkin bir soru üzerine ise oyuncuya daha önce Trabzonspor ve Başakşehir'den teklifler geldiğini ancak kulübün beklentilerini karşılamadığı için kabul edilmediğini vurguladı.
Yeni bir resmi teklif bulunmadığını aktaran Camgöz, "Konyaspor'un menfaatleri doğrultusunda yeni teklifler gelirse değerlendiririz. Ancak şu an bize ulaşan yeni bir teklif yok. Hem bizim hem de Adil'in tek düşüncesi Çaykur Rizespor maçı. Kendisi de antrenmanlarda oldukça neşeli" ifadelerini kullandı.
MASUAKU İÇİN RESMİ AÇIKLAMA
Süper Lig’de daha önce Beşiktaş forması giyen ve son olarak İngiltere'nin Sunderland takımında oynayan Demokratik Kongolu Arthur Masuaku ile prensipte anlaştıklarını duyuran Camgöz, "Masuaku şu an sağlık kontrolünde. Bir aksilik çıkmazsa sözleşmeyi imzalayacağız. Masuaku'dan sonra 10 yabancı hakkımızdan bir tane kalıyor. Diğer 2 tane de kontenjan oyuncusu alma hakkımız var. İnşallah en kısa zamanda bu hafta içinde mümkünse bu hafta içinde bitireceğiz" dedi.





