Türkiye'nin en uzun ve sert kışlarının yaşandığı Ardahan'da, havaların ısınmasıyla birlikte yaylalar yeniden hayat buldu. Göle ilçesinde aylarca kar altında kalan yaylalarda, eriyen kar sularının etkisiyle baharın ilk belirtileri kendini göstermeye başladı.

Kardelenler ve rengarenk kır çiçekleriyle süslenen çayırlarda kuş sesleri duyulurken, küçük su yatakları da oluştu. Yüksek kesimlerinde yer yer kar örtüsünün devam ettiği Samandöken Yaylası'nın eteklerinde ise kartpostallık bahar manzaraları hakim.

Çakırüzüm köyü civarında da çiçek kümeleri gözlemlenirken, mendereslerin etrafında otlayan inekler de bölgeye ayrı bir güzellik kattı. Bu canlanan doğa manzaraları, drone ile havadan görüntülendi.