Eski ağır sıklet dünya şampiyonu boksör Anthony Joshua, geçen aralık ayında geçirdiği ölümcül kazanın ardından ringlere döndü.

Joshua, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenen organizasyonda Arnavut rakibi Kristian Prenga ile karşılaştı.

İngiliz boksör ilk rauntta Prenga karşısında oldukça zorlandı ve iki kez yere düştü ancak kalkmayı başardı.

İkinci rauntta tamamen farklı bir stratejiyle ringe çıkan Anthony Joshua, maçın bitimine 20 saniye kala rakibini iki etkili sağ yumrukla nakavt etti.

Prenga'yı ringin iplerine dolanmış şekilde yere seren deneyimli boksör, kasım ayında Tyson Fury ile karşılaşma ihtimalini sürdürdü.

Anthony Joshua, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında Fury'ye mesaj gönderdi ve "Hızlı başlayıp, patlayıcı güçte yumruklar atacağım. Ve dürüst olmak gerekirse onu nakavt etmeye çalışacağım" dedi.

Prenga karşısındaki performansını değerlendiren boksör, maçın ilk anlarında yere düşmesine rağmen Arnavut rakibini iki güçlü sağ yumrukla nakavt ettiğini ve Fury'ye karşı bunu daha hızlı yapabileceğini söyledi.