Adıyaman'da bir evin bahçesindeki horoz kümesine giren yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde yakalanarak doğal yaşam alanına bırakıldı.

Olay, Adıyaman'ın Örenli Mahallesi'nde meydana geldi. Bir evin bahçesinde bulunan horoz kümesinde yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda bir yılan gören ev sahipleri büyük bir panik yaşadı. Durumun hemen Adıyaman Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye personeli, titiz bir çalışma yürüttü.

İtfaiye ekipleri, kümesin içine girmiş olan yılanı herhangi bir zarar vermeden ve paniğe yol açmadan başarıyla yakaladı. Yakalanan yılan, daha sonra herhangi bir tehlike oluşturmaması için kontrollü bir şekilde doğal yaşam alanına salındı.