DOLAR 32,4995
EURO 34,597
ALTIN 2491,982
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Arka Sokaklar’ oyuncusu Perihan Ünlücan: Muhteşem sürprizler bekliyor!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’, 18’inci sezonu ile Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin oyuncusu Perihan Ünlücan, set çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı ve açıklamaları merak uyandırdı.

‘Arka Sokaklar’ oyuncusu Perihan Ünlücan: Muhteşem sürprizler bekliyor!
22.08.2023 08:00
A+
A-

Arka Sokaklar dizisi, 18’inci sezonu ile kendi gününde ve kendi saatinde Kanal D’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kadrosuna kattığı dört yeni oyuncu ile sezona bomba gibi giriş yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar, bu kez çok daha farklı bir hikâye ile açılış yapacak.

BAMBAŞKA BİR YERDEN BAŞLAYACAK

Başta ‘Rıza Baba’ olmak üzere hayatlarını, bedenlerini ve ruhlarını iyilik için adamış bir avuç gizli kahraman, bu kez hayata bambaşka bir yerden bambaşka bir şekilde başlayacak.

blank

OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda; Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.

blank

“SEYREDİP GÖRSÜNLER”

Perihan Ünlücan, önceki akşam Cihangir sokaklarında görüntülendi. Oyuncu, “Arka Sokaklar başlıyor, zaten şu anda setten geliyorum. Çok yoğun çekimlerimiz var. ‘Arka Sokaklar’ sevenleri, bizi takip etmeye devam etsinler. Onları muhteşem sürprizler bekliyor. Daha fazla anlatmayayım seyredip görsünler” dedi.?

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.