DOLAR 32,526
EURO 34,622
ALTIN 2490,854
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor’da sakatlık kabusu sürüyor!

Slovenya kampında Trabzonspor’un flaş transferi Orsic’in çapraz bağı yırtıldı, ilk lig maçında Visca sakatlandı, Galatasaray derbisinde ise Trezeguet’nin kaburga kemiği kırıldı. BordoMavililer’in kadrosunda orijinal mevkisi kanat olan oyuncu kalmadı.

Trabzonspor’da sakatlık kabusu sürüyor!
21.08.2023 11:21
A+
A-
Fırtına’da sakatlık şanssızlığı bir türlü bitmiyor… Yaz döneminin en önemli transferlerinden Orsic’in Slovenya kampındaki idmanda çapraz bağı yırtılırken, stoper bölgesine alınan Joaquin Fernandez de ilk hazırlık maçında kaleye giden topu çıkartmak isterken direğe çarpmıştı.

İspanyol futbolcunun en erken ekim ayında dönmesi bekleniyor. Eldeki yıldızlardan Visca, ligin ilk haftasındaki Antalyaspor maçında kasığından problem yaşadı, son olarak da Trezeguet’nin Galatasaray derbisinde aldığı darbe sonucu kaburga kemiği kırıldı.

Visca seferberliği

Özellikle Orsic, Visca ve Trezeguet’nin üst üste sakatlanması Trabzonspor’u fazlasıyla sarstı. Kadroda orijinal mevkisi kanat olan oyuncu kalmazken, Edin Visca önümüzdeki hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçına yetiştirilmeye çalışılacak. İlk tespitlere göre Trezeguet’nin ise geri dönüşünün 3-4 haftayı bulması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.