DOLAR 32,5081
EURO 34,6
ALTIN 2491,184
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Icardi, Falcao’ya yüzde 85 fark attı

Radamel Falcao’nun iki yılda kırdığı ‘Forma ve tişört satış rekoru’ Mauro Icardi tarafından bir yılda geride bırakıldı. Arjantinli, Falcao’ya %85 fark attı. Sadece tişört satışında Icardi, Falcao’yu burun farkıyla solladı.

Icardi, Falcao’ya yüzde 85 fark attı
22.08.2023 11:09
A+
A-
Kamp dönemi geçirmemesine rağmen 210 dakikaya 3 gol sığdıran, Şampiyonlar Ligi Play-Off bileti ve Trabzonspor derbilerini kazandıran Mauro Icardi, kulübün kasasına da büyük fayda sağlıyor. Arjantinli golcü, sadece bir yılda Radamel Falcao’nun ‘forma ve tişört satış rekoru’nu altüst etti.

TARAFTARLARIN KALBİNİ FETHETTİ

Tangocu, forma ve tişört satışında Radamel Falcao’ya ait olan iki yıllık rekorun sadece bir yılda yüzde 85 üzerine çıktı. Sadece tişört satışında da bir yıla rağmen iki yıllık toplam satışın kıl payıyla üstüne çıktı. Suudi Arabistan’dan sezonluk 30 milyon euro civarında bir teklif alan süper golcü, yeniden Galatasaray’ı seçerek Sarı-Kırmızılı taraftarların kalbini fethetti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek statta düzenlenen imza töreninde sponsor desteğiyle birlikte Icardi’nin maaşının 10 milyon euro geldiğini söylemişti. Bu ücretin 6 milyon euroluk kısmını Sarı-Kırmızılı kulüp ödüyor. Geri kalanı ise Galatasaraylı sponsorlar karşılıyor… 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.