DOLAR 32,5105
EURO 34,6276
ALTIN 2501,029
BIST 9545,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de yeni aday Soumare!

Son Dakika Fenerbahçe Transfer Haberleri: Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe orta saha transferi için yine İngiltere’den bir ismi gündemine aldı.

Fenerbahçe’de yeni aday Soumare!
18.08.2023 10:15
A+
A-
Son Dakika Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçe’de kale kadar orta sahaya yapılacak transferde merakla bekleniyor. 

İsmail Kartal’ın ısrarla istediği Rade Krunic, listenin ilk sırasında yer alıyor. Yönetim de en büyük mesaiyi Boşnak yıldız için harcıyor. Ancak alternatif olarak belirlenen Tanguy Ndombele ve Kelvin Phillips için de temaslar devam ediyor.

Sarı-lacivertliler’in, bu 3 yıldızın dışında orta saha için oluşturulan listeye bir ismi daha eklediği öğrenildi: Boubakary Soumare…

blank

20 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Leicester City, Fransız oyuncu için 2021’de Lille’e 20 milyon Euro bonservis ödemişti. Ancak geçen sezon Premier Lig’e tutunamayan Mavi-Beyazlılar, bu sezon Championship’te (İngiltere 2. Ligi) mücadele ediyor.

Bu nedenle birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Leicester’da Soumare de takımda kalmak istemiyor. Fenerbahçe Yönetimi’nin, hem 24 yaşındaki yıldızla hem de kulübüyle görüşmelere başladığı öğrenildi.

FENERBAHÇE’Yİ SORDU

Takımda kalmak istemediği için ligin ilk iki haftasında kadroya alınmayan Soumare’nin Sarı-Lacivertliler’e transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

Başarılı oyuncunun, Türkiye ve Fenerbahçe ile ilgili olarak eski takım arkadaşları Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’e sorular sorduğu öne sürüldü. Yönetimin, piyasa değeri yaklaşık 20 milyon Euro olan Soumare’yi bonuslarla birlikte 10 milyon Euro’ya kadroya katmak istediği belirtildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.