DOLAR 32,5133
EURO 34,5911
ALTIN 2491,623
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Berdan Mardini’den ilginç tarz! ‘Masa örtüsü konsepti’

Geçtiğimiz ay genç sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf sonrası eleştiri oklarının hedefi olan türkücü Berdan Mardini, son olarak ilginç tarzıyla adından söz ettirdi. Mardini, fotoğrafına eklediği mesajla sosyal medyada gündem oldu.

Berdan Mardini’den ilginç tarz! ‘Masa örtüsü konsepti’
22.08.2023 09:36
A+
A-

Çocukları Ezmira ve Miran’ın annesi Fatoş Yelliler’den 2021 yılında olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı.

44 yaşındaki türkücü, geçtiğimiz ay genç sevgilisi Dilara Talay ile pozunu, “Her şey güzel Allah kalbimize göre veriyor” notu ile Instagram hesabından yayınlamıştı.

blank

“KIZIN YAŞINDA”

Berdan Mardini’ye; “Kızın yaşında”, “Sizden çok küçük, inşallah mutlu olursunuz”, “Kızın mı abi, Allah bağışlasın”, “Ben de kızın sandım”, “Bu kadar yaş farkına ne gerek var?”, “Kardeşin gibi”, “Bu ünlüler yanına güzel bir genç kız aldıkları zaman kızların onlara aşık olarak mı geldiklerini sanıyorlar?”, “Kız çok küçük ve güzel ama olmamış” ve “Bu kız daha çocuk değil mi?” şeklinde yorumlar gelmişti.

blank

YORUMLARA KAPATTI

Ünlü isim, son olarak tarzıyla adından söz ettirdi. 316 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasıda kareli bir takımla verdiği pozu yayınlayan Mardini, göndersini yorumlara kapattı.

blank

Paylaşımına, “Bu gece Bodrum’da sahnede olacağız. Bu sefer masa örtüsü konsepti ile” mesajını yazan türkücü, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.