DOLAR 32,5133
EURO 34,5911
ALTIN 2491,623
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Sürmen’den Dursun Özbek’e gönderme: “Hakemlere dua edin”

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen de Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e göndermede bulundu.

Ali Sürmen’den Dursun Özbek’e gönderme: “Hakemlere dua edin”
22.08.2023 09:39
A+
A-
Trabzonspor Kulübü’nün ardından Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen de Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e göndermede bulundu.

Galatasaray’ı kazandığı için tebrik eden Sürmen, rakibin 9 kişi kalması gerektiğini ifade etti.

Sürmen şu sözleri sarf etti: “Harcanan para ve oynanan futbola göre Galatasaray çok kötüydü. Galatasaray başkanının tuhaf açıklamalar yapması da bundandır. İyi de arkadaş kendini kurtarmak isteyen her başkan bize mi laf atacak? Bak değerli başkanım Dursun Özbek, senin orta saha ve defanstaki bazı oyuncuların bize oynadığı gibi forma çekme, ayağa basma, itmeyi serbest zannedip oynarsa Galatasaray’ın Avrupa maçlarında maçı 11 kişi bitirme şansı yok. Çünkü orada maçları Türk hakemler yönetmeyecek. Siz bu hakeme dua edin yoksa ilk yarı iki oyuncunuz çift sarıdan dışardaydı. Şimdi bunu kapatmak ve harcanan paraya rağmen kötü futbolunuzu örtmek için ’50 yıl’ gibi algılar yaratıp Fenerbahçe maçlarınızdan sonra geçmiş Galatasaraylı yöneticilerin beyanlarını dahi çöpe attınız ya bravo. Sizi aklı selim Galatasaraylılara havale ediyorum.”  

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.