DOLAR 32,4024
EURO 34,531
ALTIN 2455,606
BIST 9814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Volkan Demirel, Fenerbahçe’den transfer istiyor

Ligde bir an önce ateş hattından kurtulmak isteyen Hatayspor, transferde önemli bir hamle yaptı. Volkan Demirel, Fenerbahçe’den Lincoln Henrique’yi kiralamak istiyor.

Volkan Demirel, Fenerbahçe’den transfer istiyor
27.01.2023 10:09
A+
A-
18 maçta 17 puan toplayan Hatayspor, ligde sıkıntılı günler geçiriyor.

Güney ekibi, transferde nokta atışı 1-2 hamle ile kadro kalitesini artırmak amacında. Teknik Direktör Volkan Demirel’in isteği üzerine transfer çalışmaları başladı. Genç teknik adamın transfer listesinde Fenerbahçe’den 2 isim yer alıyor.

ÖNCE MERT HAKAN’I İSTEDİ

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in bir araya gelerek transfer görüşmesi yaptığı öğrenilmişti.

Bu görüşme, Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Mert Hakan Yandaş içindi. Başkan Ali Koç’tan sezon sonuna kadar Mert Hakan’ı isteyen Demirel’e, “Eğer ikna edebilirsen al götür” yanıtı gelmişti.

BİR İSİM DAHA İSTEDİ

Sezon başında teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus getirilirken, birçok yeni transfer de takıma katılmıştı. Bu isimlerden biri de Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique idi.

AYRILIK İHTİMALİ

Sezon başında Fenerbahçe’nin transfer ettiği 24 yaşındaki Brezilyalı yıldız, esas mevkisi orta saha ve sol kanat olmasına rağmen Sarı-Lacivertli ekipte pek çok maçta sol bekte görev aldı. Fenerbahçe, sol bek transferini kısa zamanda açıklamaya hazırlanırken, Lincoln’ün takımdan kiralık olarak ayrılma ihtimali bulunuyor.

1 HAFTA İÇERİSİNDE NETLEŞECEK

Hatayspor, Fenerbahçe Yönetimi ile iyi ilişkilerini kullanarak başarılı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Güney ekibi, hem sarı-lacivertli kulüple hem de oyuncu tarafıyla temasta. Transferin 1 hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.