DOLAR 32,5101
EURO 34,6009
ALTIN 2492,023
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rekabet modu açıldı, GAMEON VALORANT Turnuvası kayıtları başlıyor!

Türk Telekom’un oyun performansını internet ve oyun odaklı fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON,  oyun ekosistemine fayda sağlamaya devam ediyor. Türk Telekom GAMEON ile 200.000TL ödül havuzuna sahip “GAMEON VALORANT Turnuvası” ağustos ayında açık elemelerle başlıyor.

Rekabet modu açıldı, GAMEON VALORANT Turnuvası kayıtları başlıyor!
22.08.2023 02:42
A+
A-

Türk Telekom’un oyun performansını internet ve oyun odaklı fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON,  oyun ekosistemine fayda sağlamaya devam ediyor. Türk Telekom GAMEON ile 200.000TL ödül havuzuna sahip “GAMEON VALORANT Turnuvası” ağustos ayında açık elemelerle başlıyor. Kıran kırana geçecek bir mücadeleye ev sahipliği yapacak olan turnuva, GAMEON Twitch & YouTube ve Tivibu Spor kanallarından canlı yayınlanacak.

Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom GAMEON, oyun ekosistemine yenilikleri ile katkı sağlamaya devam ediyor.  GAMEON,  oyunseverleri çevrim içi ve çevrim dışı bir araya getirecek yeni bir turnuva başlatıyor. Turnuva elemeler, grup aşaması, play-off ve büyük final olacak şekilde planlandı. Sıradaki kayıtlar 23-28 Ağustos tarihleri arasında gameon.com.tr adresinden alınacak. Online açık elemelerle başlayacak olan 200.000 TL ödül havuzlu GAMEON VALORANT Turnuvası, 16 Eylül günü ESA Espor Arena’da oynanacak büyük final ile son bulacak. 

Espor ve oyun ekosisteminin gelişmesine sayısız katkı sunan GAMEON, oyuncu topluluğunun ihtiyaçları ve istekleri çerçevesinde hareket ederek oyunseverleri bir araya getiren etkinlikleri sahneye taşıyor. Online ve offline etkinliklerde oyuncularla etkileşimini sürdüren GAMEON, GAMEON VALORANT turnuvasıyla oyuncuların kendilerini gösterebileceği yeni alanlar açıyor.

 

Takımını kur, turnuvaya katıl

GAMEON VALORANT Turnuvası birbirinden özel takımların katılımıyla ağustos ayında başlıyor. 21-22 Ağustos ve 29-30 Ağustos tarihleri arasında açık elemelerle belirlenecek takımlar grup aşamalarına yükselecek. 4 Eylül’de başlayıp iki gün sürecek olan grup aşamalarında rakiplerini geride bırakan takımlar, 9 Eylül’de Playoff turunda kıyasıya mücadele edecek ve offline finale yükselme hakkı kazanacak. 16 Eylül’de ESA Espor Arena’da BO5 oynanacak final mücadelesi ile kazanan takım büyük ödülün sahibi olacak. GAMEON VALORANT Turnuvası Final mücadelesi GAMEON Twitch & Youtube ve Tivibu Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. GAMEON VALORANT Turnuvasında boy göstermek ve açık elemelere katılmak isteyen takımlar, “gameon.com.tr” adresinden başvuru yapabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.