DOLAR 32,5042
EURO 34,8135
ALTIN 2486,305
BIST 9533,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı kızı Leyla’nın yaş gününü kutladı! ‘Doğum günü hediyesi uçak mı?’

‘Survivor’ ve ‘MasterChef Türkiye’ yarışmalarının yapımcısı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, daha önce araba hediyesi çok konuşulan kızı Leyla’nın doğum gününü kutladı. Çocuklarına olan bağlılığı ile bilinen ünlü televizyoncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Acun Ilıcalı kızı Leyla’nın yaş gününü kutladı! ‘Doğum günü hediyesi uçak mı?’
12.08.2023 12:36
A+
A-

Seda Başbuğ, Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı ile üç evlilik gerçekleştiren Acun Ilıcalı’nın bu ilişkilerinden dört kızı bulunuyor. Yoğun iş temposundan fırsat bulduğu her an Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa ile vakit geçiren ünlü isim, kızlarının doğum günlerini sosyal medya üzerinden kutlamayı da ihmal etmiyor.

“İYİ BENİM KIZIMSIN”

Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz’ın kızları Leyla, 19 yaşına bastı. Başarılı yapımcı, kızı için duygusal bir doğum günü mesajı paylaştı.

blank

Canım kızım, seninle her zaman gurur duydum. Beni hep mutlu ettin, iyi ki benim kızımsın. Nice mutlu yaşlarını hep beraber kutlarız inşallah.

“ACUN ABİ BENİ DE EVLATLIK AL”

54 yaşındaki televizyoncunun paylaşımı yaklaşık 250 bin beğeni aldı. Acun Ilıcalı’nın Instagram gönderisine gelen yorumlar da dikkat çekti.

blank

Ilıcalı’nın takipçileri; “Keşke Acun abinin 5’inci kızı olsaydım”, “Doğduğun ev kaderindir”, “Acun abi sana ‘baba’ demek istiyorum”, “Doğum günü hediyesi uçak mı?”, “Abi beni de evlatlık al”, “Haftada bir kızlarının dogum gününü kutluyor” ve “Her iki post’tan biri canım kızım iyi ki doğdun” şeklindeki espili mesajlar yazdılar.

blank

LEYLA’YA PAHALI HEDİYE

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haziran ayında Leyla Ilıcalı’ya son model bir araba almıştı. Kızıyla birlikte İstanbul trafiğine çıkan Ilıcalı, o anları Instagram hesabından yayınlamıştı.

blank

“SEN YANIMDA OLUNCA DEĞİL”

Ünlü televizyoncu, kızına “Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?” diye sormuştu. Araç kullanan Leyla Ilıcalı’nın, “Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil” cevabı babasını duygulandırmıştı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.