DOLAR 32,4487
EURO 34,7388
ALTIN 2477,129
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şehidin Adı Menderes’te Yaşayacak

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan’ın talimatı ile Şehit Mustafa Mutlu’nun adı ilçede ki bir parka verildi.

Şehidin Adı Menderes’te Yaşayacak
14.08.2023 16:39
A+
A-

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan’ın talimatı ile Şehit Mustafa Mutlu’nun adı ilçede ki bir parka verildi.

2003 yılında şehit olan Mustafa Mutlu’nun adı Menderes’te yaşayacak. Ailesinin belediyeye yapmış olduğu talep sonrası Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan tarafından verilen talimat doğrultusunda Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gazipaşa 724 sokakta yer alan parka şehidin adı verildi. Ekipler tarafından şehidin isminin, fotoğrafının ve özgeçmişinin yer aldığı tabela da parka takıldı.

Sonsuza kadar yaşayacak

Şehit düşen askere Allah’tan rahmet dileyen Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Bu vatan uğruna canını hiçe saymış şehitlerimizin isimlerini yaşatmak bizim için çok önemli ve çok kıymetli. Bu kapsamda meclisimizde aldığımız karar ile şehidimiz Mustafa Mutlu’nun da adını Gazipaşa Mahallemizde yer alan parkımızda yaşatacağız. Menderes Belediyesi olarak vatan için canlarını feda eden şehitleri ve ailelerini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.