DOLAR 32,5104
EURO 34,6214
ALTIN 2501,541
BIST 9561,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hakan Altun: Sevdalanırsam hemen evleneceğim!

Sezon finali yapan Kanal D’nin sevilen müzik programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’in yorumcularından, arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun, muhabirlerin “Aşk şarkılarının adamı hâlâ aşık olamadı” yorumu üzerine özel hayatı hakkında konuştu.

Hakan Altun: Sevdalanırsam hemen evleneceğim!
18.08.2023 09:51
A+
A-

Hakan Altun, önceki akşam Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen 51 yaşındaki şarkıcı, “Burada ilk kez şarkı söyleyeceğim için heyecanlıyım. İnşallah güzel geçer” dedi.

“SİZ ABİNİZE UYMAYIN”

Geçtiğimiz günlerde yeni yaşına giren Altun’un doğum gününü kutlayan muhabirlerin, “Yaş geçiyor, ömür geçiyor ama aşk şarkılarının adamı hâlâ aşık olamadı” yorumuna sanatçı, “Ben yaşlara takılmıyorum ama sanırım siz aşksız geçtiği için benim adıma üzülüyorsunuz. Siz abinize uymayın. Bir sevdanız varsa evlenin. Ben de birine sevdalanırsam hemen evleneceğim” karşılığını verdi.

blank

HEM İŞ HEM TATİL

Yaz sezonunun kendisi için güzel geçtiğini dile getiren Hakan Altun, “Konserler genelde yazlık beldelerde olduğu için tatil de yapabiliyorum. Bodrum’da yaşadığım için sürekli tatildeyim” açıklamasını yaptı.

blank

“YILDIZ TİLBE BİR GÜN BİR ŞARKI GÖNDERDİ”

Sözlerini Yıldız Tilbe’nin yazdığı yeni şarkısının müjdesini veren sanatçı, “Yıldız bir gün bana bir şarkı gönderdi, ‘Hayırlı olsun, çok güzel’ dedim. O da bana ‘Yok, ben senin söylemeni istiyorum’ dedi. Benim için şereftir” ifadelerini kullandı.

blank

Aşk şarkılarının efsane ismi Hakan Altun, sevilen şarkılarından oluşan repertuvarıyla misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.