DOLAR 32,1044
EURO 34,7809
ALTIN 2246,643
BIST 9111,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haktan ile Boğaz’da arabesk rüzgarı esti

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam arabesk müziğin güçlü ismi Haktan hayranlarıyla buluştu. Binlerce kişinin katıldığı konserde arabesk rüzgarı esti.

Haktan ile Boğaz’da arabesk rüzgarı esti
18.08.2023 12:42
A+
A-

Haktan, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Uzun zamandır Kuruçeşme Açıkhava için hazırlandığını belirten ünlü sanatçı, “Halkımızı iyi müzisyenler ve şarkıcılarla buluşturan bu organizasyonun içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni repertuvar hazırlıklarımızı müzikseverlerin gönlünde taht kuran şarkılardan hazırlık yaptık. Çok güzel bir gece olacak” dedi.

Şarkılara getirdiği özgün yorumuyla dikkat çeken, arabesk müziğin güçlü sesi Haktan, Kuruçeşme Açıkhava’da sahneye çıktı. En son çıkardığı teklisi ‘Dön Gel’ ile dinleyicilerini selamlayan Haktan, hayranlarını geçmişe doğru yolculuğa çıkararak, sevilen şarkılarını seslendirdi.

blank

Kendi şarkılarının yanı sıra usta sanatçıların kült olmuş parçalarına da yer veren sanatçı, Orhan Gencebay’dan ‘Ben De Özledim’ dedi, Müslüm Gürses’ten ‘Solmadan Gel Artık’ ile duygulandırdı. Türk sanat müziğinden arabeske uzanan geniş repertuarıyla müzikseverlerin kulaklarının pasını silen Haktan, sahnedeki enerjisiyle beğeni topladı.

blank

Hüzün dolu şarkıların yanı sıra hareketli parçalarla da hayranlarını yerine oturtmayan Haktan, 2.5 saat süren performansıyla alkış yağmuruna tutuldu.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.