DOLAR 32,5347
EURO 34,6809
ALTIN 2496,176
BIST 9669,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven ameliyat oldu! İşte sağlık durumu

Gizem Güven ameliyat masasına yattı. Rol aldığı Sihirli Annem ve Selena dizilerindeki rolleri ile tanınan Gizem Güven, sosyal medyada yaptığı paylaşımla hastalığı hakkında bilgi verdi.

Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven ameliyat oldu! İşte sağlık durumu
19.08.2023 08:21
A+
A-

‘Sihirli Annem’ dizisiyle yıldızı parlayan Gizem Güven, 10 yıl aşk yaşadığı futbolcu Caner Turp ile 1,5 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Sosyal medyada mutluluk saçan çift ani bir kararla boşandı. Gizem Güven, Instagram hesabından Caner Turp ile fikir ayrılıkları yaşadıklarını ve evlilikleri sonlandırma kararı aldıklarını duyurmuştu.

SEVENLERİ KORKTU

Bir dönemin çocuk yıldızlarından olan Gizem Güven şimdilerde sosyal medyada ürettiği içeriklerle takipçileri ile buluşuyor. Son olarak genç oyuncu sevenlerini korkutan bir paylaşımda bulundu.

blank

“AMELİYATTAN ÇIKTIM”

Güven, ameliyat olduğunu ve yaşadığı süreci Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı. Başarılı geçen operasyonun ardından şu sözleri not düştü: Ameliyattan çıktım. Gayet güzel geçmiş. Arayan, soran herkese çok teşekkür ederim.

blank

Bıçak altına yatan Gizem Güven, “Polip ameliyatıydı bu arada” diyerek hastalığı hakkında da bilgilendirme yapmayı ihmal etmedi.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Taburcu olduğu kareyi de paylaşan Güven, “Her şey şu anlık yolunda” ifadelerini kullandı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.