DOLAR 32,3565
EURO 34,4292
ALTIN 2437,833
BIST 9814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rachid Ghezzal planı! Şenol Güneş’ten sıfır risk

Beşiktaş, Rachid Ghezzal’de temkinli davranıyor. Cezayirli yıldızın iyileşmesine rağmen sakatlığının nüksetmemesi adına teknik heyet tarafından en doğru zamanda sahaya çıkması planlanıyor.

Rachid Ghezzal planı! Şenol Güneş’ten sıfır risk
30.01.2023 08:36
A+
A-
Beşiktaş’ta tüm gözler Rachid Ghezzal’e çevrildi. Takımın yakaladığı 5’te 5’lik galibiyet serisi ve olumlu havanın devam etmesini çok isteyen siyah-beyazlılarda Ghezzal’in de katılmasının güç katacağı belirtiliyor.

Ancak sakatlıktan yeni çıkan başarılı futbolcunun bir kez daha sorun yaşamaması adına da temkinli davranılıyor. Cezayirli yıldız, sakatlığını atlatıp antrenmanlara çıksa da, Teknik Direktör Şenol Güneş, öğrencisini bir anda sahaya sürmek istiyor. Çünkü daha önce sabretmeden sahaya çıktığı için sakatlığı nükseden 30 yaşındaki futbolcunun bu kez de aynı sorunla karşılaşmasından endişe ediliyor.

Bu sebeple Şenol Güneş’in deneyimli oyuncuyu yarın akşam ligde oynanacak Karagümrük mücadelesinde riske etmeyeceği belirtildi. Ghezzal’in ilerleyen haftalarda kademe kademe süre alarak forma giymeye başlayacağı vurgulanıyor.

8 MAÇTA 3 GOLE ETKİ

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle şanssızlıklar yaşayan Rachid Ghezzal, sadece 8 resmi maça çıkabildi, 2 gol atıp 1 asist yaptı. Tecrübeli orta saha toplamda 226 dakika süre alabildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.