DOLAR 32,513
EURO 34,6065
ALTIN 2491,256
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MediaMarkt, Yenilenmiş Telefon ve Akıllı Telefon Kiralama Hizmeti ile Teknolojiyi Erişilebilir Kılıyor

MediaMarkt, son teknolojiye erişim sağlamak isteyenler için yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmeti sunuyor.

MediaMarkt, Yenilenmiş Telefon ve Akıllı Telefon Kiralama Hizmeti ile Teknolojiyi Erişilebilir Kılıyor
22.08.2023 01:57
A+
A-

MediaMarkt, son teknolojiye erişim sağlamak isteyenler için yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmeti sunuyor. Bu hizmetler ile tüketicilere en son teknolojiye sahip sıfır akıllı telefonları kiralamak veya yenilenmiş telefonlara sahip olmak mümkün hale geliyor. 

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt’ın   yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmeti, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağlıyor. 

Yenilenmiş telefon hizmeti, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi”ne sahip ve Türkiye Cumhuriyeti Ticaret İşlemi Bakanlığı tarafından “Yenileme Merkezi” olarak yetkilendirilen firmalar tarafından sunularak, hem kalite hem de güvenceyi bir araya getiriyor. Bu ürünler, tüm kontrollerin titizlikle yapıldığı, gerekli bakım, onarım ve test süreçlerinden geçirilen, tüm fonksiyonları %100 çalışan ve G1 ile G2 kozmetik durumlarına göre ayrılan sertifikalandırılmış cihazlardan oluşuyor. İç aksam, tuşlar ve fonksiyonlar, aynı kondisyonda olup %100 işlevselliği garanti altına alıyor. Yenilenmiş ürünler, Yenileme Merkezleri tarafından sunulan 12 aylık garanti ile destekleniyor.

MediaMarkt Türkiye CEO’su Faruk Kocabaş, yenilenmiş telefon hizmeti ile ilgili şunları söylüyor: ‘‘Yenilenmiş cihazlara olan talep her geçen gün artıyor. Biz de MediaMarkt olarak yenilenmiş cihazları, 35 mağazamızda bulunan deneyim alanlarında ve mediamarkt.com.tr’de tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Bu yılın sonunda deneyim odaklı yaklaşımımız ile yenilenmiş cihaz sunduğumuz mağaza sayısını 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki yılda ise tüm mağazalarımızda yenilenmiş cihazları tüketicilerimize sunmayı amaçlıyoruz.”

Kiralanan akıllı telefonlar ise, sıfır ve üretici garantili olarak sunuluyor. İlk kez kiralandığında ürün kutusu açılıyor ve tüm kontroller yapılıyor. Kiralama süresi boyunca, kullanıcıların olası arıza veya hasar durumlarında Smart Kirala Asistan Hizmeti’nden destek almaları mümkün. Garanti içi veya dışı arızalarda, tüm servis süreçleri Smart Kirala tarafından takip edilerek müşteriye hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuluyor.

Kiralama süreci, 24 aya kadar uzayan taksit seçenekleri ile kolaylaştırılıyor. Tüketiciler, kredi kartlarıyla veya anlaşmalı bankaların finansman imkanlarıyla akıllı telefonları 24 aylık taksitlerle kiralamak üzere tercihte bulunabiliyor. Kiralama süresi sona erince kişiye özel indirimli fiyatlar ve taksit seçenekleriyle yenilenmiş cihazlardan biri satın alınabiliyor. Ayrıca kiralanan akıllı telefonun sorunsuz teslim edilmesi durumunda nakit bonus seçeneği sunuluyor. Kiralama süresi boyunca, cihazın satış fiyatının %70’ine kadar olan hasarlar ve üretici garantisi dışında kalan onarımlar, hizmet paketi kapsamında yer alıyor. Bu sayede kullanıcılar, ek bir ücret ödemeden cihazlarını güvende tutma imkanına sahip oluyorlar. Cihaz onarım sürecinde kullanıcının işlerine devam edebilmesi için eşdeğer bir ikame cihaz temin ediliyor. Kiralanan akıllı telefonlara ekran koruma uygulaması yapılıyor ve koruyucu kılıf veriliyor. Ayrıca, cihazın yıpranmış veya kullanıma uygun olmayan ekran korumaları, MediaMarkt mağazalarında ücretsiz olarak değiştiriliyor. Sürdürülebilir bir geleceğe odaklanan MediaMarkt, çevre duyarlılığına yönelik stratejiler geliştirerek topluma fayda sağlama hedefini koruyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.