DOLAR 32,5104
EURO 34,6214
ALTIN 2501,541
BIST 9561,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Turabi kaza geçirdi! ‘Azrail’e mesaj attım, ciddiye almış’

Survivor’a 2014, 2015 ve 2018 yıllarında katılıp, üst üste iki şampiyonluk yaşayan Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla gündeme geldi. Hastaneye kaldırıldığı ve tedavi gördüğü ortaya çıkan ünlü isim, “Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma” açıklamalarıyla şaşırttı.

Survivor Turabi kaza geçirdi! ‘Azrail’e mesaj attım, ciddiye almış’
18.08.2023 08:51
A+
A-

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor’da üç kez boy gösteren Turabi Çamkıran, parkurlardaki başarısı ve hırslı yapısı sayesinde iki kez şampiyonluk kupası kaldırmayı başardı. Art arda iki kez Survivor’ı kazanan ilk kişi olan ‘Turbo’ lakaplı sporcu, All Star 2018’deki son serüvenini ise 6’ncı sırada tamamladı.

HASTANEYE KALDIRILDI!

Bir süredir sessizliğini koruyan Turabi Çamkıran’ın hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Son durumunu paylaşan Turabi’ye destek mesajları yağdı.

blank

“AZ KALSIN BENİ ALIYORDU”

Amerika’da bir hastaneden kareler paylaşan Turabi’nin tedavi gördüğü ortaya çıktı. Kaza geçiren ünlü isim Amerika’da tedavi gördüğü anları paylaştı:

Azraile mesaj attım; ‘Gel beni al!’ diye. O da mesaj atmış; ‘Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!’ diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azraille oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoşçakalın.

blank


“ÇILGIN HAYAT YAŞADIĞIM İÇİN GELDİ BAŞIMA”

“Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık TÖVBE. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır.”

blank

Turabi’nin paylaşımına kısa sürede binlerce torum ve beğeni geldi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.